Kender du hjertebrød?❤️ det er så fint til både forret
og hovedret, til festaften og romantisk dinner og så smager det bare skønt; se opskriften på hjertebrød
(passer til to brød):
# Ingredienser
4 dl vand
35 g gær
1 æg
10 g sukker
13 g salt
66 g smør
600 g hvedemel
* Tilberedning
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt herefter æg, sukker,
smør og lidt af melet.
Tilsæt herefter salt.
Bland godt, og kom resten af melet i.
Æltes godt.
Juster evt lidt på
melet.
Dejen må ikke være for
klistret, men heller ikke for tør.
Dæk skålen med dejen
til og lad dejen hæve i 30 min.
Del herefter dejen op
i hver ca. 325 g og form dem til to lange brød.
Dæk dejen til med film
og lad dejen hæve i 15 min.
Dejen er nu klar til
at blive lagt i formen. Tryk dejen godt ned i formen.
Hæves herefter i
formen i ca. 1 time.
Bages i ovnen på 200 °C i 25 min.
Hvis du ønsker, at
brødene skal have mere farve,
kan de tages ud af
formen og bages 5 min.
Hjerteform til
brødbagning.
Det gamle klassiske hjertebrød kan bages i denne form.
Formen har en
non-stick belægning så brødet ikke hænger fast.
Måler udv. 30x12,5 cm.
Formen kan købes for ca. 324,00 kr.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.