Det er altid lidt af
et problem at sætte nybagt brød på bordet i løbet af kort tid, men det kan lade
sig gøre. Her er en god og hurtig opskrift
ca. 8-12 stk.
Tilberedningstid: Ca. 20 min.
# Ingredienser
2 pk bagefærdige
croissanter fra køledisken
Fyld:
1 dl tyk æblemos
eller 1 dl godt afdryppet ananasmos (fra ds)
1 æg
groft sukker eller
finthakkede nødder
* Tilberedning
1. Tænd for ovnen
(se brugsanvisningen på pakken).
2. Tag dejen ud af
pakningen.
Tryk den sammen og
rul den ud til en cirkel, der deles i 8-12 trekanter med en kniv eller en
kagespore.
3. Læg en klat fyld
på hver trekant og rul dem op til horn, der pensles med æg og drysses med
sukker eller nødder.
4. Bag dem i ovnen
efter anvisningen på pakken.
Lad dem køle lidt på
en bagerist.
Tips: Det er altid lidt af et problem at sætte
nybagt brød på bordet i løbet af kort tid, men det kan lade sig gøre. Den
allerbedste løsning er at lave en bagedag en gang imellem, hvor man bager en
større portion til fryseren.
Den hurtigste form
for frisk bagværk er at bruge den bageklare dej, som fås i pakninger i
supermarkedets køledisk.