Grundlaget for denne ret er pak choi, som også kaldes
kinesisk sennepsgrønt. Kan den ikke fås, anvendes sølvbede eller savoykål.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 10 min.
# Ingredienser
2 spsk jordnøddeolie
2 fed hvidløg, pressede
1 tsk stødt stjerneanis
1 tsk salt
350 g pak choi, strimlet
225 g babyspinat
25 g sukkerærter
1 stilk bladselleri, skivet
1 grøn peberfrugt, udkernet og skivet
½ dl grønsagsbouillon
1 tsk sesamolie
* Tilberedning
1. Varm olien i en forvarmet wok eller stor pande. Olien
hvirvles rundt, til den er meget varm.
2. Tilsæt hvidløg og lynsteg i ca. 30 sekunder.
3. Rør stjerneanis, salt, pak choi, spinat, sukkerærter,
selleri og peberfrugt i wokken og steg i 3-4 min.
4. Tilsæt bouillon, læg låg på wokken og kog i 3-4 minutter.
5. Fjern låget og rør sesamolie i. Rør godt, så alle
ingredienser blandes.
6 Hæld retten op på et varmt fad og server.
Næringsindhold:
Kalorier 107. Sukker 6 g. Proteiner 4 g. Fedt 8 g.
Kulhydrater 6 g. Mættede fedtsyrer 1 g.
Kokkens tip
Stjerneanis er en vigtig ingrediens i kinesisk madlavning.
De smukke, stjerneformede kapsler bliver ofte brugt hele som pynt i forskellige
retter. Smagen er lakrids-agtig, men med krydrede undertoner og ret stærk.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.