De forskellige grønsager i denne ret gør den lige så smuk
som velsmagende - et fantastisk tilbehør.
4 portioner. Sværhedsgrad: Meget let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 10 min.
# Ingredienser
225 g tynde, grønne bønner
4 skalotteløg
100 g shiitake svampe
1 fed hvidløg
1 iceberg-salathoved
1 tsk chiliolie
25 g spsk smør
4 spsk sort bønnesauce
* Tilberedning
1. Med en skarp kniv skæres bønner, skalotteløg og svampe i
skiver.
Hvidløget knuses i en morter, og salathovedet skæres i
strimler.
2. Chiliolie og smør varmes i en stor, forvarmet wok eller
pande.
3. Tilsæt bønner, skalotteløg, hvidløg og svampe og lynsteg
i 2-3 min.
4. Tilsæt strimlet salat og lynsteg, til bladene er faldet
sammen.
5. Rør den sorte bønnesauce i wokken og varm det hele
igennem under omrøring, til saucen bobler.
6. Hæld retten op på et varmt fad og server straks.
Næringsindhold:
Kalorier 88. Sukker 2 g. Proteiner 2 g. Fedt 7 g.
Kulhydrater 4 g. Mættede fedtsyrer 4 g.
Kokkens tip
Brug så vidt muligt kinesiske, grønne bønner, der er spæde
og kan spises hele. De fås i kinesiske butikker.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.