Sådan laver du en vietnamesisk bò bún opskrift, en traditionel
ret tilberedt med risnudler (bún) og oksekød (bò). Her får du Bo Bun i 5
spændende udgaver.
Forberedelse: 15 min
• Tilberedning: 10 min • 4 personer
# Ingredienser
250 g
soja-vermicelli nudler
2 gulerødder
6 salatblade
3 forårsløg
4 stilke mynte
4 spsk peanuts
12 små, sprøde
vietnamesiske forårsruller med oksekød
* Tilberedning
Udblød nudlerne 15
min i varmt vand, og dryp af.
Forvarm ovnen til
180 °C.
Skræl gulerødderne,
og skær dem i ½ cm tykke stave.
Rens forårsløgene,
og skær dem i skiver.
Vask, tør, og hak
mynten.
Hak jordnødderne
groft.
Fordel nudler,
salat, mynte og gulerødder i 4 skåle.
Opvarm
forårsrullerne i ovnen.
Skær dem i 3, og
fordel stykkerne pænt i skålene.
Drys med forårsløg
og hakkede peanuts.
Dryp med dressing
efter behag. Server straks.
Bo Bun dressing
Udkern og hak 2 små
chilier.
Bland dem med 1 spsk
sukker, 1 dl japansk soja, ½ dl citronsaft og ½ dl vand.
Dryp dressingen over
retten.
Krydret Bo Bun
Kom 1 stilk hakket
koriander og 1 presset fed hvidløg i dressingen.
Bo Bun med rejer
Marinér 300 g kogte,
pillede rejer 1 time i 2 spsk soja og 2 spsk olie
med 1 hakket fed
hvidløg.
Bo Bun med oksekød
Marinér 300 g
oksefilet i tynde skiver 1 time i en marinade af 1 spsk soja,
2 tsk risvin, ½ tsk
sukker og 2 stilke citrongræs skåret i mindre stykker.
Brun skiverne i en wok,
og kom dem i retten.
Se alle de bedste
opskrifter med Oksekød Grønt Supper Nudler Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------