En krydret gryderet
med hamburgerryg som basis. Sin "kinesiske" smag får retten af soya,
appelsin og hvidløg. Her er en virkelig lækker ret med ris
Tid: 20-25 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 5 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
400 g hamburgerryg
uden ben
4-5 stilke bladselleri
300 g frosne grønne
bønner
2 dl bouillon (vand + terning)
½ spsk kinesisk soya
1 appelsin, saft af
1-2 fed hvidløg
¼ tsk cayennepeber
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i
strimler. Skyl sellerien og skær den i strimler.
2. Optø de grønne
bønner .
3.Steg hamburgerryg,
selleri og grønne bønner i en sauterpande eller wok.
4. Bland bouillon,
kinesisk soya, appelsinsaft, presset hvidløg og en anelse cayennepeber i en
skål.
5. Hæld blandingen
over kød og grønsager i gryden.
6. Lad det hele
simre yderligere 10-12 min
7. Server gryden med
jasminris og brød.
Tips: Retten kan også tilberedes som en risret
"alt-i-et".
Begynd med at koge 4
portioner ris i bouillon, soya, appelsinsaft og krydderblandingen.
Rør kød og grønsager
i og lad det koge med de sidste 5 min
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------