Her får du lette supper i flere spændende udgaver. Fx
Kinesisk suppe med citrongræs, med østers, med kylling eller Kinesisk suppe med
risnudler. Se det er godt
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 40 min. 4 personer.
# Ingredienser
4 champignon
150 g tofu
1 liter kyllingefond
2 spsk majsstivelse
100 g bambusskud
50 g kinesiske
nudler
1 spsk ingefær i
skiver
salt og peber
1 spsk
korianderblade
* Tilberedning
Læg champignon i
blød i varmt vand 30 min.
Hæld vandet fra, og
skær dem i skiver.
Skær tofuen i tern,
og sæt til side.
Hæld kyllingefonden
i en stor gryde, og bring i kog.
Bland majsstivelsen
med 2 spsk af den varme fond i en skål.
Tilsæt majsstivelsen
til panden, og lad det jævne 5 min.
Tilsæt champignon,
tofu, bambusskud, nudler og ingefær.
Smag til med salt og
peber. Lad det simre 3 min.
Drys med
korianderblade, og servér rygende varm.
Kinesisk suppe med citrongræs
Udskift ingefær med 1 stilk finthakket citrongræs.
Tilsæt saft af ½ citron lige inden suppen er færdig,
for at forstærke smagen.
Kinesisk suppe med østers
Kom 12 østers med væske i suppen lige inden servering,
så de ikke bliver overkogt.
Kinesisk suppe med kylling
Udskift tofuen med 100 g pandestegt kylling i tern.
Kinesisk suppe med risnudler
Tilsæt 100 g risnudler til fonden under tilberedningen.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------