Fremragende Xinjiang mad her. Vi giver dig opskriften på ris
med lammekød, med gulerødder, løg og ris med sichuanpeber. Det skal du prøve i Danmark
Til 6-8 pers
# Ingredienser
2 spsk vegetabilsk
olie eller jordnøddeolie
300 g lammekød,
skåret i mindre stykker
2 gulerødder, groft
hakkede
2 løg, groft hakkede
1 tsk salt
1 tsk stødt ingefær
1 tsk sichuanpeber,
let ristet og let knust
450 g korte eller
mellemlange ris
8½ dl vand
* Tilberedning
1 Varm olien i en
stor gryde og
svits kødet under
omrøring i 1-2 min,
eller til alle
stykker er lukket på alle sider.
Tilsæt gulerødder og
løg og svits under omrøring,
til grønsagerne
begynder at blive bløde.
Tilsæt salt, ingefær
og sichuanpeber og
bland det hele godt.
2 Tilsæt til sidst
ris og vand og bring det i kog.
Læg låg på gryden og
kog for svag varme i 30 min,
eller til risene har
absorberet alt vandet.
Serveres alene eller
som del af et måltid.
Se alle de bedste
opskrifter med Ris
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------