Overrask alle med disse lækre godbidder. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter. Med menuforslag nederst
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: ingen. I alt:
12-16 ruller
# Ingredienser
300 g kinesisk stegt svinekød eller stegt and
3-4 mellemstore agurker
12-16 rispapirsvøb
koriander eller
mynteblade
Dip:
2 spsk sojasauce
2 spsk citronsaft
sød thaichilisauce efter smag (kan udelades)
* Tilberedning
1. Skær kødet i tynde strimler (hvis man bruger and, udbenes
kødet).
Skræl agurkerne lidt og skær dem i tynde skiver.
2. Arbejd med et rispapirsvøb ad gangen.
Dyp svøbet i en skål med varmt vand i nogle min, til det er
blødt og bøjeligt.
Læg svøbet på et bord.
Øs stykker af kød, agurk og koriander op midt på hvert svøb.
3. Tag svøbet op og hold fyldet på plads og rul det til et
kræmmerhus.
Gentag det med resten af svøbene og anret dem på et fad.
Prøv sammen med:
Hovedret: Pekingand
med pandekager
Dessert: Bagt
riscreme med græske frugter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.