Her får du frugtdessert i flere spændende udgaver. Vælg
mellem krydret ananas, abrikos og ananas i ahornsirup, pocheret ananas med
ingefær eller ananaslage.
Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min. 4 personer.
# Ingredienser
1 moden ananas
1 appelsin
1 citron
1 hel stjerneanis
2 kardemommefrø
2 hele nelliker
1 stang vanilje
* Tilberedning
Skræl ananassen, fjern stokken, og skær frugten i store
tern.
Gem saften. Pres appelsin og citron.
Læg ananassen i en gryde med egen saft, samt appelsin- og
citronsaft.
Tilsæt krydderierne og den flækkede vaniljestang.
Lad det simre for lav varme 15 min.
Køl af. Opbevar det køligt, til det skal bruges.
Krydret ananas
Kog en sirup af 5 dl vand, 4 spsk honning, 1 stykke hel
kanel,
5 hele kardemommekapsler, 2 stykker stjerneanis og
20 rosa peberkorn. Tilsæt ananasstykker, og giv dem 15 min.
Abrikos og ananas i ahornsirup
Opvarm 400 g halverede abrikoser samt ananasstykker i
5 spsk ahornsirup 10 min.
Drys med 1 tsk lavendelblomster, dæk til, og køl af.
Pocheret ananas med ingefær
Opvarm 1 ananas med 50 g sukker, 2 spsk honning,
1 stk hel kanel, 2 hele nelliker og lidt friskrevet ingefær.
Servér marengs til.
Ananaslage med koriander
Smelt 100 g sukker i 1½ dl vand.
Tilsæt saften af 1 citron og 1 kvist koriander.
Lad det simre 2 min og trække 1 time.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Ananas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------