Her får du dessert i flere spændende udgaver. En blandet
frugtgelé med fin smag. Det er den perfekte dessert, der kan serveres året
rundt.
Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 3 min. 6 personer.
# Ingredienser
4 blade husblas
¾ l frugtsaft
250 g blandet frugt fra dåse
* Tilberedning
Udblød husblassen i en skål koldt vand 10 min.
Bring frugtsaften (til geleen på fotoet er brugt
appelsinsaft)
i kog i en lille gryde. Tag den fra varmen, tilsæt
husblassen
(knuget forsigtigt for at fjerne overflødigt vand), og rør,
indtil
den er helt opløst. Køl helt af.
Fordel frugten i 6 glas, og hæld frugtsaft over, så det
dækker.
Lad det køle af mindst 3 timer.
Citron-rosmaringelé
Opvarm 4 spsk citronsaft med 2 stilke rosmarin.
Tilsæt 4 blade udblødt husblas, 150 g sukker og 5 dl citronsaft.
Server med mascarponecreme.
Ananasgelé
Bland 7½ dl ananassaft, 1 spsk citronsaft, 1 nip peber,
30 g sukker og 2 udblødte blade husblas.
Server med ananas- og kiwistykker samt fintstrimlede
mynteblade.
Abrikosgelé
Udskift appelsinsaften med abrikosnektar.
Bland den med den udblødte husblas og sukkeret, når den er
lunken.
Server med mangostykker til.
Æblegelé med pærestykker
Brug æblemost, og server medpærestykker drysset med kanel.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Tærter Brød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------