Her får du cheesecake i flere spændende udgaver. Vælg mellem citron, karamel, mørdejsbund og blandede bær, eller med jordbær. Det er lækkert.
Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 50 min: 8 personer.
# Ingredienser
Bund:
300 g digestive kiks
1 tsk kanel
50 g smør
Mandelcreme:
2 mellemstore æg
100 g melis
125 g kværnede mandler
Fyld:
3 æg
1 spsk hvedemel
½ tsk bittermandel ekstrakt
600 g kvark
2 dl cremefraiche 38 %
50 g melis
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 160 °C.
Smelt smørret. Knus kiksene, og bland dem med kanel og
smeltet smør.
Pak blandingen sammen med hånden i bunden af en smurt springform.
Rør æg og sukker, indtil blandingen lige netop er lys og
luftig.
Rør mandelmelet i, og fordel forsigtigt cremen over
kiksebunden.
Bland alle ingredienserne til fyldet i en skål.
Hæld det over mandelcremen i formen, og bag kagen i ovnen 50
min.
Afkøl i køleskab mindst 3 timer.
Tag kagen ud af formen lige før servering.
Citroncheesecake
Fyld: Bland 250 g afdryppet kvark, 50 g cremefraiche 38%, 6
spsk flødeost,
150 g melis, 3 æg, 2 dl fløde, 4 blade udblødt husblas og revet
skal af 1½ citron.
Cheesecake med karamel
Hæld karamel over bunden.
Smelt 125 g sukker og 25 g smør med 1 dl fløde.
Cheesecake med mørdejsbund og blandede bær
Dej til bund: Ælt 250 g mel, 125 g blødgjort smør, 1 spsk
sukker og 1 æg.
Lav et let fyld halvt kvark og halvt mascarpone med lidt
mandelekstrakt.
Servér med en blandet bærpuré.
Cheesecake med jordbær.
Dæk den færdige cheesecake med skiver af jordbær.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Tærter Cheesecake
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------