Her får du let tilbehør i flere spændende udgaver. Fx
Courgette med gedeost, med ricotta, sprødt fyld, Aubergine med fyld eller
Cherrytomater med fyld – det bedste tilbehør
Forberedelse: 20
min. Tilberedning: 10 min. 4 personer.
# Ingredienser
3 små courgetter
1 spsk frisk
koriander
6 spsk blød gedeost
(light)
1 tsk paprika
½ tsk revet frisk
ingefær
peber
* Tilberedning
Kog courgetterne i
saltet vand i en stor gryde 10 min.
Køl dem under
rindende koldt vand.
Skær de afkølede
courgetter i 4-5 cm tykke skiver.
Fjern kødet med en
ske, og sæt til side.
Hak koriander, og
bland det med ost, krydderier og
courgettekødet. Smag
til med peber.
Fyld blandingen i
courgetteskallerne, og
sæt i køleskab 1
time linden servering.
Courgette med ricottafyld
Udskift gedeosten med ricottaost, som er meget cremet og
har en mildere smag.
Courgette med sprødt fyld
En varm udgave: Drys med brødkrummer, og
sæt retten under grillen, til den er gylden og sprød.
Aubergine med gedeost-korianderfyld
Udskift courgetterne med små auberginer, og
tilsæt en håndfuld knuste hasselnødder.
Cherrytomater med fyld af frisk gedeost
Udskift courgette med 8-10 cherrytomater
(behøver ikke at steges), og servér som kanapé.
En kanapé er en slags hors d'oeuvre, en lille, tilberedt og
ofte dekorativ ret, bestående af et lille stykke brød eller kiks, pakket ind
eller toppet med noget krydret, holdt i fingrene og ofte spist i én bid.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------