Disse små kålpakker er hurtige og nemme at tilberede og
koge. De er ideelle som en hurtigt tilberedt forret.
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
8 savoykålblade, istandgjorte
225 g kyllingekød uden skind og ben
175 g pillede, rå eller kogte rejer
1 tsk Maizena
½ tsk chilipulver
1 æg, let pisket
1 spsk vegetabilsk olie
1 porre, skivet
1 fed hVidløg, i tynde skiver
frisk rød chili i tynde skiver,
til pynt
* Tilberedning
1 Kålbladene blancheres i 2 min.
Afdryppes og duppes tørre med køkkenrulle.
2. Kød og rejer hakkes i foodprocessor.
Lægges i en skål og røres godt sammen med Maizena, chilipulver og æg.
tallerken og kog dem i en grønsagsdamper i 10 min.
3. Læg 2 spiseskefulde af denne fars på den ene ende af et
kålblad.
Fold siderne over farsen og rul kålbladet sammen om fyldet.
4. Imens svitses porre og hvidløg i olien i 1-2 min.
5. Fordel kålpakkerne på 4 varme tallerkener og pynt med rød
chili.
Serveres med sauteret porre og hvidløg.
6. Læg disse pakker med sammenføjningen nedad i et enkelt
lag på en ovnfast
Næringsindhold:
Kalorier 162. Sukker 0,3 g. Proteiner
24 g. Fedt 7 g. Kulhydraters 2 g. Mættede fedtsyrer 1 g.
Kokkens tip
Anvend kinakål eller savoykål til denne opskrift og vælg
blade af ensartet størrelse til pakkerne.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Forretter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.