Tilbehør består ikke længere af en trist trio af kogte kartofler, ærter og gulerødder. Se det store udvalg af tilbehør i Kogebog.dk –
altså her
Kuverter: 6
# Ingredienser
2 små græskar
5 dl hønsebouillon
90 g smør
0,8 dl brun farin
2 spsk ekstra hønsebouillon
* Tilberedning
1. Skær begge græskarrene i seks både. Fjern kernerne med en
ske.
Læg græskarrene i en gryde med hønsebouillonen.
Læg låg på og bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad det småkoge i 10 min, eller
indtil græskarrene er møre.
Afdryp dem godt og læg dem på et serveringsfad.
2. Varm smør, brun farin og den ekstra hønsebouillon i
gryden.
Svits det under konstant omrøring, indtil smørret er smeltet
og ingredienserne er godt blandet.
3. Hæld saucen over græskarbådene og server det straks.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.