En dejlig gryderet
med spændende krydring, som kan laves af de billigere stykker på lammet. Nemt at
forberede og så lige til at varme, når det er spisetid.
Tid: 40-45 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
500 g lammekød
(skank, ryg eller bryst)
1 porre
200 g champignon
1 squash
1 ds. hakkede tomater {400 g}
1 dl vand
1 tsk timian
1 tsk rosmarin
1-2 fed hvidløg
1 tsk salt
½ tsk peber
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i
tern.
2. Skyl porren og
skær den i 2 cm store stykker.
Rens champignonerne.
Skyl squashen og
skær den i ret store tern.
3. Bring knuste
tomater og vand i kog.
Læg kød og
champignon i.
Krydr med timian,
rosmarin, presset hvidløg, salt og peber.
Lad det koge 15 min.
4. Læg porre og
squash i og kog yderligere 15 min.
5. Smag til med salt
og peber.
6. Server
lammegryden med brød og en blandet salat af iceberg, endive og rucola.
Tips: Kødstykkerne kan brunes i lidt olie. Så
tilsættes tomater, vand, krydderier, champignon og grønsager, og det hele koger
sammen.
Se alle de bedste opskrifter med Lammekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------