Et sundt, lækkert og hurtigt måltid, som alle kan lide. Her
er alle de bedste opskrifter samlet – se også menuforslag på forret, hovedret
og dessert
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 20 min.
Kuverter: 4-6
# Ingredienser
3 æggeblommer
2 spsk citronsaft
125 g smeltet smør
1 bundt hakket purløg
peber og salt efter smag
8 metalspid
2 citroner, skåret i både
1 kg sværdfisk, skåret i 4 cm terninger
0,6 dl olie
* Tilberedning
1. Hæld æggeblommer og citronsaft i en mellemstor glasskål
og pisk det i 2 min.
Sæt skålen i en gryde med varmt vand ved meget lav
varme (vandet må ikke nå kogepunktet).
2. Tilsæt gradvist det smeltede smør til
æggeblommeblandingen under stadig piskning, indtil saucen er jævnet. (Hvis den
bliver for tyk, tilsættes 1 spsk varmt vand).
Rør purløg, salt og peber i og tag det af varmen.
3. Sæt en citronbåd på hvert spid, efterfulgt af
fisketerninger.
Pensl de færdige spid med olie og læg dem på en letsmurt
bagerist og grill dem under en varm grill i 4 min på hver side.
4. Server spiddene varme med citron- og purløgssauce.
Prøv sammen med:
Forret: Pasta
med avocadopesto
Dessert: Tiramisukage
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.