Prøv denne nemme opskrift på hjemmelavet kylling med karry,
toppet med æble, banan, syltede kirsebær - så er måltidet reddet. En cremet
ostindisk kombination
Tilberedningstid: 25 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
150 g kyllingebryst
salt og friskkværnet peber
½ tsk timian
1 spsk olie
½ lille løg
1 forårsløg
1 lille syrligt æble
½ banan
1 spsk syltede kirsebær
½ spsk hvedemel
½ spsk karry
¾ dl hønsebouillon
½ dl fløde
½ spsk soyasauce
½ spsk æbleeddike
½ spsk honning
Purløg
* Tilberedning
Skær kyllingebrystet i små stykker, krydr med salt, peber og
timian.
Opvarm olien i en gryde og steg kødet hurtigt i den varme
olie.
Hak løget fint, kom det i gryden og svits det.
Gør forårsløgene i stand og skær dem i fine ringe.
Skræl æblet, fjern kernehuset og skær det i tynde skiver.
Skræl bananen og skær den i skiver.
Kom forårsløgene og frugten på panden og svits det hurtigt.
Drys under omrøring mel og karry i til alt fedtstof på
panden er opsuget.
Spæd med bouillon og hæld fløden ved.
Lad retten simre 10 min. ved jævn varme.
Krydr med soyasauce, æbleeddike, honning, salt og peber.
Drys med fintklippet purløg ved serveringen.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.