En fyldig suppe som
får smag af det røgede i kødet. Desuden er det en hurtig ret, hvis man bruger
frossen grønkål. Retten er nem og lækker
Tid: 15 min. Grønsagssuppen
er fryseegnet. Holdbarhed 6 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
400 g frossen
grønkål
2 spsk smør eller
margarine
3 spsk hvedemel
1-2 grønsagsbouillonterninger
1 liter vand
¼-½ tsk reven
muskatnød
¼ tsk sort peber
salt
300 g hamburgerryg
uden ben
* Fremgangsmåde
1. Optø grønkålen
halvt.
Det går hurtigt med
mikroovnens laveste effekt.
2. Brun fedtstoffet
i en gryde.
Drys hvedemelet over.
Tilsæt grønsagsbouillonterningen
og spæd med vandet lidt ad gangen.
3. Rør grønkålen i.
Bring suppen i kog
og rør til alt er godt blandet.
4. Krydr med
muskatnød, sort peber, og evt. salt.
5. Skær kødet i
strimler.
Kom dem i suppen og
lad alt blive varmt.
6. Server suppen med
gratineret ostebrød.
Tips: Brug gerne frisk grønkål når det er sæson.
Skyl bladene og rib alle blade fra stilkene.
Blancher bladene og de spæde stilke i letsaltet vand 10-15 min.
Si vandet fra hak,
eller blend kålen. Gå iøvrigt frem som anvist.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------