Giv de klassiske hindbærsnitter nyt liv i en sprød dej med
friske hindbær og sukkerdrys. En almindelig hindbærsnitte bliver aldrig det
samme igen!
Dessert: Hindbærshake og hindbærsnitter til 4 personer |
total: 45 min
# Ingredienser
Hindbærsnitter:
De frasiede bær fra
hindbærshaken
250 g hvedemel
3 spsk flormelis
125 g koldt smør i tern
1 spsk koldt vand
1 æg til pensling
1 dl flormelis til drys.
Hindbærshake:
200 g hindbær
100 g sukker
200 g god hindbærsorbet
1 tsk flormelis
2 dl piskefløde eller yoghurt naturel.
* Tilberedning
Hindbærshake:
Kog frugt og sukker
sammen under låg i 5 min og si bærrene og
stil dem til side fra
(du skal bruge dem til hindbærsnitterne).
Kog saften ind til det
halve og lad siruppen køle af.
Når du skal servere
hindbærshaken, hælder du siruppen på kolde glas.
Blend nu sorbet,
flormelis og fløde eller yoghurt til en grødis og
hæld det over
siruppen.
Hindbærsnitter:
Miks alle ingredienser
i en foodprocessor – de skal kun lige være samlet.
Pak dejen i film og
lad den hvile i køleskabet i en halv time.
Rul herefter dejen ud
og skær den i firkanter.
Læg de frasiede
hindbær ovenpå, pensl dejkanterne med æg og
fold dejen omkring
fyldet.
Stilles på køl, så de
er kolde ved bagning.
Bag pakkerne i 10 min
på 175 °C, køl dem let af og drys med flormelis.
Se alle de bedste opskrifter med Hindbær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.