En skøn krydret indisk lammekødsgryde med ingefær, chili, hvidløg,
spidskommen koriander, gurkemeje og andre gode sager. Se den lette opskrift
her.
4 personer
# Ingredienser
3 store løg
2 spsk olie
1 spsk friskrevet
ingefær
1 fed hvidløg
2 friske grønne
chilier
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt
spidskommen
1 tsk gurkemeje
500 g hakket lammekød (eller oksekød)
1½ dl yoghurt
½ dåse tomater
salt
* Tilberedning
Hak to af løgene
fint og svits dem i halvdelen af olien.
Tilsæt ingefær,
presset hvidløg, finthakket chili og krydderier og
svits under omrøring
i 2 min.
Tilsæt kødet og brun
det.
Tilsæt yoghurten og rør
godt rundt.
Tilsæt tomat, smag
til med salt og lad retten simre under låg i 20 min.
Skær det sidste løg
i tynde skiver og steg det i resten af olien til det er sprødt.
Pynt retten med
løgene og server grønsager og indiske naan brød til
Se alle de bedste opskrifter med Indisk
mad
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.