Med nutidens
lammekød, som er mørt og ungt, kan denne ret laves på rimelig tid, ideel ret
til en hverdag. Lyder det ikke godt? Nemt at forberede og så lige til at spise
Tid: 50 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
400 g benfri
lammebov
300 g friske champignoner
4 fed hvidløg
1 spsk olie
1 tsk salvie
1 tsk rosmarin
1 tsk salt
½ tsk sort peber
3 dl bouillon (vand
+ terning)
2 spsk rødvinseddike
½ bdt. forårsløg
1 tsk Maizena
200 g frossen spinat
i hele blade
½ tsk stødt muskat
salt og sort peber
* Fremgangsmåde
1. Skær lammekødet i
tern. Del champignonerne.
Pil hvidløgene og
skær dem i skiver.
2. Brun kødet i olien
og læg det over i en gryde.
3. Tilsæt
champignon, hvidløg, salvie, rosmarin, salt og sort peber.
Spæd med bouillon og
balsamvineddike.
4. Lad alt koge 30 min.
5. Skyl forårsløgene
og skær dem i strimler.
Lad dem koge med et
par min.
6. Jævn med Maizena
udrørt i lidt koldt vand.
7. Optø og varm
spinaten og krydr den med muskat, salt og sort peber.
8. Fordel spinaten
på fire tallerkener.
Læg lammegryde i
midten og server med pasta.
Tips: Lammekødet kan erstattes af hjorte- eller
rådyrbov og tilberedes som ovenfor.
Gryden skal da nok koge 10-15 min længere.
Se alle de bedste opskrifter med Lammekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------