Nem og lækker kalverulle på bacon med skøn smag og fyldt med
oliven, frisk tomat, merian, timian og basilikum. Traditionel Italiensk
opskrift
Tilberedningstid: 1½
time. Til 4 personer.
# Ingredienser
8 tynde skiver kalvefileter
8 skiver bacon
1 løg skåret i
skiver
100 g grønne oliven
100 g sorte oliven
400 g friske, flåede
tomater
1 glas tør hvidvin
4 spsk olie
1 tsk hakket
basilikum
1 spsk merian
1 spsk timian
salt og friskkværnet
peber
bomulds tråd
*
Tilberedning
1. Anbring på hver
kalvefilet et stykke bacon, der er lagt dobbelt.
Rul det sammen og
bind bomulds tråd om.
Varm olie i en
gryde og kom løg og ruller i.
Tilsæt timian og
merian. Krydr med salt og peber.
Skær tomaterne i
tern og tilsæt dem.
Hæld vin i og kog
ved svag varme i 45 min.
Tilsæt oliven og lad
det simre i 15 min til.
2. Skær
bomuldstråden af og portionsanret med 2 ruller til hver person.
Hæld saucen med
hvidvin over og drys med hakket basilikum.
Se alle de bedste opskrifter med Kalvekød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.