En nem og mættende ret at servere for vennerne. Denne gullasch er så lækker, at du ikke må lave for lidt af den, hvis dine gæster er meget glade for mad. Ret nemt og lækkert
Tid: 30-35 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed ca 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1 kg kartofler
1 spsk paprika
5 dl grønsagsbouillon
(vand + terning)
2 mellemstore porrer
250 g løse majs
1 tsk salt
¼ tsk cayennepeber
SERVERING:
cremefraiche
kommen
* Fremgangsmåde
1. Skræl kartoflerne
og skær dem i store tern.
2. Læg dem i en
gryde. Drys paprika over. Hæld bouillonen på.
(Du kan også smuldre terningen ud over og hælde vand på.)
3. Lad gryden koge ca
10 min.
4. Skyl porrerne og
snit dem. Rør dem i og lad dem koge med ca 5 min.
5. Tilsæt majsene.
Hvis du bruger frosne majs, behøver de ikke tøs op.
Bring det i kog.
Smag til med salt og cayennepeber.
6. Server med cremefraiche
og lidt kommen drysset over.
Brød og evt. en
skive røget skinke er også godt til.
Tips: Hvis retten skal være endnu mere mættende,
kan du tilsætte lidt frosne kødboller.
Se alle de bedste opskrifter med Kartofler
Se alle de bedste opskrifter med Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------