En hurtig og let, men alligevel velsmagende og krydret ret. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 30 min.
Kuverter: 4
# Ingredienser
750 g hakket lammekød
1 spsk soyasauce
1 spsk hakket frisk koriander
2 spsk olie
2 store løg, skåret i skiver
2 tsk revet ingefær
2 fed knust hvidløg
2 små hakkede røde chili
1 tsk stødt kanel
2 tsk gurkemeje
1 tsk revet citronskal
2 spsk citronsaft
0,6 dl frugtchutney
3,7 dl vand
serveres med pasta eller nudler
* Tilberedning
1. Bland hakkekød, soyasauce og koriander i en mellemstor
røreskål.
Form en strøget spiseskefuld af farsen til boller.
2. Opvarm olien i en tykbundet gryde.
Steg kødbollerne i portioner, mens de vendes jævnligt, i 4 min,
eller indtil de er brune.
Dryp dem herefter af på køkkenrulle.
3. Tilsæt resten af ingredienserne i gryden og bring det i
kog.
Skru ned for varmen og sæt kødbollerne over igen.
Lad dem småkage under låg, indtil saucen er kogt ind og
jævnet.
Server kødbollerne til pasta eller nudler.
Prøv sammen med:
Forret: Parmesanbunde
med karamelliserede løg
Dessert: Abrikos-
og pæretærte
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.