Solid kost, der på ingen tid giver varme til kroppen. Her er alle de bedste opskrifter samlet – se også kokkens tip
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 30 min.
Kuverter: 4
# Ingredienser
800 g grønsagssuppe (fra dåse) (se Kokkens tip)
800 g flåede, hakkede tomater (fra dåse)
400 g hvide bønner
(fra dåse)
2 store revne squash
1,2 dl små konkylie conchiglie pasta
revet ost
friskkværnet sort peber efter smag
Urtebrød:
225 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g koldt smør
1,2 dl friske hakkede urter
2,5 dl revet ost
1,8 dl vand
* Tilberedning
1. Hæld grønsagssuppe, tomater, bouillon, bønner og squash i
en stor tykbundet gryde og rør det godt sammen. Bring det langsomt i kog.
Tilsæt pasta og kog det uden låg i 10-12 min, eller indtil
pastaen er mør.
2. Urtebrød: Forvarm ovnen til 200°C.
Bland mel og bagepulver i en skål.
Smuldr smørret i melblandingen, indtil det er fint smuldret.
Tilsæt urter, ost og vand og rør det godt sammen.
Rør det til en blød dej.
3. Vend dejen på et let meldrysset bord og ælt det i 30
sekunder.
Form dejen til en kugle og læg den på en smurt bageplade.
Bag brødet i omkring 20 min, eller indtil det er hævet godt
og gyldenbrunt.
4. Øs suppen op i skåle og rør lidt ost i og drys med sort
peber.
Serveres med urtebrød.
Kokkens tip Brug i stedet en portion ratatouille – se
opskrifter.
Prøv sammen med:
Hovedret: Flæskesteg
med ferskner og pærer
Dessert: Kaffekage
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.