Her får du brombærdessert i flere spændende udgaver. Fx med kvark, brombærmousse, brombærcreme, brombær-panna cotta eller yoghurtmousse med
blandede bær.
Forberedelse: 15 min.
Tilberedning: 10 min. 4 personer.
# Ingredienser
400 g brombær
40 g melis
400 g kvark
* Tilberedning
Purér 300 g brombær i en foodprocessor.
Varm det op i en gryde med sukkeret og 1½ dl vand.
Lad det stå for lav varme, indtil det tykner. Køl af.
Pisk kvarken let og luftig.
Tilsæt brombærpuréen og de resterende, hele brombær.
Fordel blandingen i 4 glas eller skåle.
Hold det køligt, til det skal serveres.
Brombærmousse
Bland 300 g kvark med 3 spsk sukker, 200 g purerede brombær
og 3 blade udblødt husblas.
Servér det afkølet, pyntet med hele bær.
Brombærcreme
Bland 2 æggeblommer, 50 g sukker, 1½ dl fløde og 6 cl varm
mælk.
Tilsæt 450 g purerede brombær. Køl af
Brombær-panna cotta
Opvarm 2½ dl fløde, 2½ dl mælk og 60 g sukker.
Tilsæt 3 blade udblødt husblas og saften af 30 purerede
brombær.
Servér afkølet, pyntet med hele bær.
Yoghurtmousse med blandede bær
Pisk 2 dl fløde, tilsæt 4 blade udblødt husblas, 2 dl
yoghurt,
1 spsk vaniljesukker og 30 g sukker.
Vend med blandede bær, og stil det køligt.
Servér med 1 spsk myntesirup.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Tærter Brombær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------