Frugter af
forskellig slags passer ofte fint sammen med kød. Dels har frugten en mørnende
funktion, dels giver de god smag både til kød og sauce.
Tid: 40 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 5 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1-2 spsk olie
400 g tern af
oksekød
1 tsk salt
¼ tsk sort peber
1 ds. abrikoser (400
g)
1 dl væde fra
abrikoserne
2 dl vand
1 spsk grønne
peberkorn
1 spsk Maizena
* Fremgangsmåde
1. Opvarm olien i en
gryde eller på en pande.
Brun kødet på alle
sider.
Drys med salt og
sort peber.
2. Tilsæt væde fra
abrikoserne og vand.
Lad det koge 25
minutter.
3. Skær abrikoserne
i både.
Knus peberkornene
groft.
Kom abrikoser og
grønne peberkorn i gryden.
Lad gryden koge 5 min.
4. Jævn med Maizena
efter pakningens anvisninger.
5. Server gryden med
romainesalat og løse ris.
Tips: I stedet for oksekødet kan du bruge
kalvelever som skæres i strimler og tilberedes som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------