I denne spændende
anretning bruger vi både ananas, soya, ingefær og farin. Det giver retten sit
specielle orientalske præg. Det smager saftsuseme godt.
Tid: 45-50 min.
Retten er fryseegnet. Holdbarhed 2 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1 kylling (1-1,3 kg)
1-2 spsk smør eller
margarine
2 spsk soya
1 tsk stødt ingefær
1 spsk mørk farin
1 ds. ananas i
skiver ( 220 g)
1 spsk vineddike
½ tsk salt
¼ tsk peber
Et lille drys
cayennepeber
1 dl vand
10 cm porre
2 tsk Maizena
* Fremgangsmåde
1. Del kyllingen i
fire stykker.
Brun stykkerne på
alle sider i fedtstoffet. Læg dem i en gryde.
3. Bland soya,
ingefær, farin, lidt ananasvæde, vineddike, salt, peber, cayennepeber og vand.
4. Hæld blandingen
over kyllingen.
Lad den koge ved
svag varme 45 min eller til den er helt gennemkogt.
5. Skær ananassen i
tern og snit porren fint.
Kom det i gryden, når
der mangler 5 min af kogetiden.
6. Jævn retten med Maizena
udrørt i lidt vand.
7. Server retten med
løse ris og en god Grøn Salat.
Tips: Lav gerne en dobbelt portion, så du har en
hurtig middagsret, en dag du har travlt.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------