Suppe behøver ikke at være kedelig, og i denne påskrift findes ideer til, hvordan man kan pifte dem op med et spændende krydderi.
2 portioner – for 1 portion halvér ingredienserne (eller du
har til 2 dage)
# Ingredienser
4 spsk smør
1 fed hvidløg
½ tsk salt
½ rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
1 løg
4 skiver salami
1½ dl bouillon
¾ dl rødvin
2½ dl tomatsuppe
1 knsp merian
1 knsp basilikum
frisk basilikum
* Tilberedning
Smelt smørret i en gryde.
Stød hvidløget i en morter med salt og svits det i det varme
fedtstof.
Skær peberfrugterne i fine strimler, hak løget og svits
begge dele i det varme fedtstof.
Halver salamiskiverne og kom dem i gryden sammen med
bouillon, rødvin og tomatsuppe.
Krydr suppen med merian og basilikum og lad den simre under
låg ved middel varme i 5 min.
Smag suppen til igen og server den pyntet med et par blade
frisk basilikum.
Tips: Færdig tomatsuppe fås på dåse og som pulver i pose.
Se også
Tomatsuppe
med rejer og cremefraiche
Tomatsuppe
krydret
Gartnerens
tomatsuppe
Tomatsuppe
med røget oksekød
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.