Her får du rabarbergrød i flere spændende udgaver. Vælg
mellem med ingefær, med vanilje, med æble, med jordbær eller en blandet
frugtgrød. Det er frækt med grød.
Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 15 min. 4 personer.
# Ingredienser
300 g rabarber
100 g melis
1 tsk friskrevet ingefær
* Tilberedning
Skræl rabarberne, og skær stilkene i små stykker.
Varm rabarber, sukker og ingefær op i en tykbundet gryde.
Giv det 15 min for lav varme, indtil frugten begynder at
koge ud.
Hold øje med gryden, og rør regelmæssigt, så frugten ikke
sætter sig i gryden.
Serveres afkølet.
Rabarbergrød med vanilje
Udskift ingefæren med 2 tsk vaniljesukker.
Rabarbergrød med æble
Kog 600 g æbler og 400 g rabarber med 1 spsk vaniljesukker,
50 g sukker, 1½ dl appelsinsaft og 1 stk hel kanel.
Rabarbergrød med jordbær
Kog 1 kg rabarber under låg med 250 g sukker.
Tilsæt 250 g jordbær i skiver efter 15 min.
Lad det simre sagte i 10 min.
Blandet frugtgrød
Kog 750 g rabarber, 350 g æbler og 1 banan i skiver med
1 tsk vaniljeekstrakt, 100 g sukker og ½ glas vand. Rør
jævnligt.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Rabarber
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------