Arborio ris som helst skal anvendes til denne risotto, er en særlig art italiensk ris med runde
korn.
Her er en virkelig lækker ret med ris, der er god netop nu!
Tid: ca 35 min. 4
pers.
# Ingredienser
1 løg
2 spsk olie
2 dl arborio ris
4-5 dl hønsebouillon
(vand + terning)
200 g friske champignoner
(eller 1 glas a 200 g)
½ dl hakket persille
1 pk. broccoli (200
g)
3 tomater
1 grillet kylling
½ tsk salt
1-2 fed hvidløg
parmesanost til
serveringen
* Fremgangsmåde
1. Pil og hak løget.
2. Opvarm olien i en
gryde.
Tilsæt løg og ris. Svits det hele nogle minutter.
3. Hæld bouillonen
på. Kog under låg 25 minutter.
4. Skyl
champignonerne og skær dem i skiver.
Skyl og hak
persillen. Optø broccolien hvis den er frossen.
Skyl tomaterne og
skær dem i tern.
5. Udben kyllingen
og skær kødet i tern.
6. Salt risene og
pres hvidløget i.
Tilsæt champignoner,
persille, broccolibuketter, tomattern og kylling.
7. Server risottoen
med reven parmesanost og brød.
Tips: Arborio ris kan evt erstattes med amerikanske
langkornede ris.
I stedet for den
grillede kylling kan du bruge en rest kogt eller stegt kylling.
Se alle de bedste
opskrifter med Kylling Champignon Grønsager eller Ris
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------