For at kunne
tilberede denne lækre ret, med skinkekød, bladselleri og pærer i sennepssauce,
skal du blot bruge en enkelt gryde. Enkelt, nemt og endda en rigtig festret.
Tid: 25 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
500 g skinkekød
2-3 stilke bladselleri
1 pære
1 spsk smør eller
margarine
1½ spsk hvedemel
1½ dl bouillon (vand
+ terning)
1 dl cremefraiche
1-2 spsk fransk
sennep
½ tsk salt
1 tsk estragon
¼ tsk peber
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i
strimler. Skyl sellerien og skær den i strimler.
Skræl pæren og skær den i tern.
2. Smelt fedtstoffet
i en gryde.
Kom kødet i og brun det.
Kom selleri og pære
ved og lad det stege med et par min
3. Drys melet over.
Rør godt rundt og spæd med bouillonen.
Lad det hele simre et par min.
4. Tilsæt cremefraiche
og sennep.
Smag til med salt, estragon
og peber. Giv retten et opkog.
5. Server retten med
pasta og en blandet salat med purløgs-dressing.
Tips: I stedet for skinkekød kan du bruge mørbrad
som tilberedes som anvist.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------