Her komponerer vi en ret med skorzonerrod og porre, som både har mild og fin smag, det bliver en
oplevelse for ganen. En virkelig lækker forret!
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
750 g
skorzonerrødder
1 liter vand + 1
spsk eddike
1 liter vand
1 dl mælk
1 tsk salt
½ porre
½ bdt. persille
3 dl vand
1 grønsagsbouillonterning
2 dl cremefraiche
1 tsk kartoffelmel +
lidt vand
¼ tsk hvid peber
½ tsk salt
* Fremgangsmåde
1. Skræl
skorzonerrødderne. Del dem i ca 15 cm lange stykker.
Læg dem i eddikevand, så de ikke bliver mørke.
2. Bring nyt vand,
mælk og salt i kog.
Læg
skorzonerrødderne i og lad dem koge i ca 10 min eller til de er møre.
Tag dem op og lad
dem løbe af.
3. Skyl porren og
skær den i strimler. Hak persillen.
4. Bring 3 dl vand
med en grønsagsbouillonterning i kog.
5. Tilsæt strimlet
porre, hakket persille og cremefraiche.
6. Ryst en jævning
af kartoffelmel og vand og pisk den i saucen.
Bring den i kog
under omrøring.
7. Smag til med hvid
peber og salt.
8. Anret
skorzonerrødderne i et rudemønster på asietter, nogle den ene vej
og nogle den
anden, ovenpå de første. Hæld saucen over.
9. Server
skorzonerrødderne som forret, med brød til så man kan dyppe den gode sauce op.
Tips: I denne opskrift kan du bruge friske asparges
i stedet for skorzonerrødder.
Se alle de bedste opskrifter med Skorzonerrødder
Se alle de bedste opskrifter med Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------