Morgenmad Forret. Arbejdstid: 10 min. Kogetid: 5 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser til
Semuljegrød
180 g semuljegryn (ca. 2½ dl)
1½ l sød- eller letmælk
½ tsk salt
Tilbehør:
kanelsukker af 1 spsk stødt kanel og 5 spsk sukker
smør
*
Sådan laves Semuljegrød
1. Rør grynene i lidt af den kolde mælk.
2. Bring resten af mælken i kog i en tykbundet gryde (undgå aluminium,
som kan misfarve mad med mælk) og tilsæt de udrørte gryn under omrøring.
Lad grøden koge for svag varme og under konstant omrøring i et
par min.
Tag den fra varmen og smag til med salt.
3. Spis grøden med kanel-sukker og en klat smør.
Tips: I stedet for med smør og kanelsukker kan grøden
serveres med Frugtkompot,
blandet, eller syltetøj.
Hakkede nødder og rosiner er også godt.
Se alle de bedste opskrifter med Semulje
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------