En kage med ananas og nøddekerner er bare guf. Her får du vores bedste opskrift på en lækker og nem ananaskage du kan lave til børn og voksne. En nem og hurtiglavet
Ananaskage.
Tilberedningstid: ca
20 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
400 g hvedemel (knap
7 dl)
3 tsk bagepulver
150 g smør
2 æg
reven skal af 1 citron
50 g hasselnøddekerner
125 g sukker (1½ dl)
1 dåse ananasterninger
(500 g)
1 dl af ananassaften eller 500 g frugtterninger af frisk ananas
1 dl lys frugtsaft
Pensling:
1 æg
1 spsk fløde
4 spsk sukker
hakkede nøddekerner
* Fremgangsmåde
1. Bland mel og bagepulver
og findel fedtstoffet heri.
Tilsæt æg, reven citronskal,
hakkede nøddekerner, sukker, ananasterninger og saft, eller tilsæt frugtterninger
af friske ananas samt 1 dl lys frugtsaft i stedet for dåseananas og ananassaft.
Rør dejen sammen.
2. Form dejen til 2 stænger
på bagepapir lagt på bagepladen.
3. Pensl 2-3 gange med
æg pisket sammen med fløde og sukker.
Drys med hakkede nøddekerner.
Bag stængerne på ovnens midterste rille ved 200-225 °C i 25-30 min.
Lad stængerne svale lidt på bageristen inden de serveres lune.
* Fremgangsmåde
1. Tag alle ingredienserne
frem til kagen.
2. Findel fedtstoffet
i melet.
Tilsæt de andre ingredienser og rør dejen sammen.
3. Form dejen til to
stænger på bagepapir lagt på bagepladen.
Pensl og bag som angivet.
Se alle de bedste opskrifter med Ananas
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------