Masser af chokolade
og mandler er her samlet på et lille sted - på denne måde elsker man småkager
på den anden side af Atlanten - De bliver så gode 💖
Til 35 stykker. Tilberedning:
1 time.
# Ingredienser
240 g letbitter
overtrækschokolade
60 g smør
140 g sukker
1 brev vaniljesukker
(10 g /ca 1 spsk)
3 æg piskes
120 g kværnede
mandler
60 g hvedemel
½ tsk bagepulver,
strøget
60 g hakkede mandler
50 g hakket
flødechokolade
* Tilberedning
1. 240 g letbitter overtrækschokolade hakkes
fint.
Den smeltes sammen
med 60 g smør i en skål i varmt vandbad ved middel varme.
Rør rundt af og til.
Så snart chokoladen
er flydende, sættes den til side til afkøling.
2. 140 g sukker, 1 brev vaniljesukker (10 g /ca
1 spsk) og 3 æg piskes i 3 minutter skummende med piskerisene på elpiskeren.
Den bløde masse af
chokolade og smør røres i.
120 g kværnede
mandler, 60 g hvedemel, ½ tsk bagepulver, 60 g hakkede mandler og 50 g hakket
flødechokolade røres sammen og kommes i chokolademassen.
Der røres kun et øjeblik.
3. Læg bagepapir på en plade og sæt dejen på
med en teske.
Kagerne bages i den
forvarmede ovn ved 175 °C (varmluft 160 °C) i 10-12 min.
Derefter flyttes de
over på en rist, mens de stadig ligger på bagepapiret.
Lad dem køle af og
tag dem derpå af papiret med en paletkniv.
Energi pr. stk.: 3 g
protein, 6 g fedt, 11 g kulhydrater = 108 kcal (450 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.