Disse delikate og lette småkager med
frisk passionsfrugtfyld er perfekte til formiddagskaffen eller eftermiddagsteen.
Mager friskost sænker fedtindholdet.
Forberedelse 20 min. Tilberedning 15
min. 25 dobbelte kager
# Ingredienser
3 dl majsmel
1 dl hvedemel
100 g usaltet smør eller margarine
200 g let Philadelphia ost
2 dl flormelis
PASSIONSFRUGTCREME:
50 g let cream cheese
1½ dl flormelis
frugtkød af 1 passionsfrugt
* Tilberedning
1. Sæt ovnen på 150 °C.
Dæk en bageplade med bagepapir.
Bland majsmel og hvedemel.
Rør fedtstof og philadelphiaost sammen
med en elmixer
til en blød blanding.
Tilsæt flormelis lidt ad gangen og
bland så melet i.
2. Tril 50 teskestore boller af dejen
og læg dem på pladen.
Tryk alle bollerne til med bagsiden af en melet gaffel.
3. Bag i 15 min til kagerne lige
begynder at blive gyldne.
Læg bagepapiret med kagerne på en rist
og
lad dem blive helt kolde.
4. Bland fyldet godt i en skål.
Kom fyld på en kage og fæstn en anden kage ovenpå
så de bliver dobbelte.
Fortsæt til alle kagerne er lagt
sammen.
Opbevar kagerne i køleskabet.
VARIATION
Kom hakket, kandiseret ingefær i dejen
som en delikat variation.
Du kan også komme passionsfrugtfyldet i dejen.
Lav i så fald lidt større kager i
stedet for at lave fyld
til dobbelte kager.
Cremefyldte drømme:
Pr. kage: Energi: Kcal 121 = kJ 508
Kulhydrat 18 g Protein 1 g Fedt 5 g
(37%) Fibre 1 g
Tips
Sprøjt dejen på bagepladen i stedet
for at trille den.
Det giver smukke kager, som kan dækkes
med
passionsfrugtfyldet som en glasering.
Fyldet kan også varieres med fx kaffe,
reven citronskal
eller reven appelsinskal i stedet for
passionsfrugt.
Se alle
de bedste opskrifter med Tærter
Se alle de bedste opskrifter med Kager
✅ Her er
kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.