En rigtig lækker brownie
med smuttede mandler og italienske amarena-kirsebær. Vores opskrift er
nem og giver en fantastisk smagfuld resultat - et kæmpe hit ✅
16 stk. Arbejdstid:
ca 20 min. plus bagetid
# Ingredienser
200 g god kraftig
chokolade
200 g smør
4 æg, delt i blommer
og hvider
200 g sukker
100 g hvedemel
100 g smuttede
mandler
200 g afdryppede italienske amarena-kirsebær
kakaopulver til pynt
* Tilberedning
1. Tænd ovnen på 150
°C.
2. Hak chokoladen,
og kom den i en skål sammen med smørret.
Smelt ved svag varme over vandbad.
3. Pisk æggeblommer
hvide med sukker.
4.Rør den smeltede chokolade
blanding med æggesnaps og mel.
5. Pisk æggehviderne
stive, og vend i chokolademassen lidt ad gangen.
Tilsæt mandler og
amarena-kirsebær.
6. Kom dejen i en
form ca 30x30 cm foret med bagepapir, og bag i ca 25 min.
Afkøl kagen, før den
drysses med sigtet kakaopulver.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.