Hjemmelavet koldskål smager bare bedst. Før den op i
luksusklassen med fx ferskner og "kammerjunkere" eller Sprøde
kager med mandler
☺ Retten kan tilberedes af
Børnekokke. Til 4 personer
# Ingredienser
1 liter frugtyoghurt, fx peach melba
½ liter kærnemælk
2 spsk sukker
1 ds. halve ferskner i egen saft (ca. 420 g)
* Tilberedning
Rør yoghurt, kærnemælk og sukker sammen.
Stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Hæld fersknerne til afdrypning i en sigte.
Skær fersknerne i mindre stykker og kom dem i koldskålen.
Smag koldskålen til og server den straks.
Koldskålen kan serveres med "kammerjunkere" eller Sprøde
kager med mandler
Tips: Mejerierne fremstiller en serveringsklar
koldskål.
Kærnemælk og sukker kan erstattes af 2½ dl vaniljeis.
Skær isen i mindre stykker og vend dem i yoghurten.
Stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Pisk blandingen let igennem og vend forsigtigt
ferskenstykkerne i.
Server straks.
Se alle de bedste opskrifter med Koldskål
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.