Denne æblecrumble, laves udelukkende i airfryer. Tilføj
tørrede bær, kirsebær eller sultanas, hvis du har lyst, og nyd med vaniljeis
eller vaniljecreme
Arbejdstid: 10 min. Kogetid: 20 min plus køling. Personer: 4
# Ingredienser
600 g æbler, skrællet, udkernet og hakket groft
1 tsk stødt kanel eller ingefær
2 spsk flormelis
2 spsk tørrede bær, kirsebær eller sultanas (valgfrit)
Til crumblen:
100 g smør
150 g almindeligt hvedemel
75 g demerara sukker
2 spsk havregrød
fløde, creme eller vaniljeis, til servering
* Tilberedning
Opvarm airfryer til 180 °C.
Kom æbler, kanel, sukker og tørret frugt, hvis det bruges,
i et varmefast fad med 2 spsk vand.
Dæk til og kog i 10-12 min til æblerne er bløde og blevet
saftige.
Gnid imens smørret ind i melet, og rør derefter sukker,
havre og
en knivspids salt i, indtil du har en grov brødkrumme-agtig
konsistens.
Rør æbleblandingen, og drys derefter crumblen over i et
jævnt lag.
Steg i airfryer i yderligere 10 min indtil gyldenbrun.
Lad det køle lidt af, og server derefter lunt med fløde, vaniljecreme eller
is.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------