Denne opskrift med blæksprutte,
løg, karry, med ris og fisk er en dejlig portugisisk ret, som smager af sommer.
En frisk og mild ret med lidt sødme fra laksen.
Til 4 pers
# Ingredienser
2 spsk vegetabilsk olie eller jordnøddeolie
3 skalotteløg, fint hakkede
2 fed hvidløg, fint hakkede
225 g jasmin ris
3 dl fiskebouillon
4 forårsløg, hakkede
2 spsk rød thai-karrypasta
225 g små calamari - blæksprutter, rensede og skåret i tykke
skiver
225 g hvid fiskefilet uden skind, skåret i tern
225 g laksefilet uden skind. skåret i tern
4 spsk friske korianderblade
* Tilberedning
1 Varm 1 spsk af olien i en wok og svits skalotteløg og
hvidløg under omrøring i 2-3 min, til de er bløde.
Tilsæt risene og svits dem i 2-3 min.
2 Tilsæt en øseskefuld af bouillonen og lad det simre.
Tilsæt efterhånden mere bouillon, når der er behov for det,
og kog i 12-15 min, til risene er møre.
Hæld dem i en skål, lad dem køle af og
sæt dem i køleskab natten over.
3 Varm resten af olien i en wok og svits forårsløg og
karrypasta under omrøring i 2-3 min.
Tilsæt calamari og fisk og svits under forsigtig omrøring,
så fisken ikke går i stykker.
Rør ris og koriander i, varm det hele godt igennem og
server.
Se alle de bedste
opskrifter med Ris
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------