Kog rosenkål i en airfryer for en super nem tilberedning.
Tilbered og tilsæt derefter smagsgivere efter eget valg, såsom chili eller
hakket sprød bacon
Arbejdstid: 5 min. Kogetid: 8-15 min. Personer: 4-6
# Ingredienser
350 g friske rosenkål, eller 250 g frosne
1 tsk vegetabilsk olie
hakket kogt bacon, chiliflager eller hakkede ristede
hasselnødder til servering (valgfrit)
* Tilberedning
Opvarm airfryeren til 180 °C.
Hvis du bruger friske rosenkål, skal du trimme dem og
derefter hælde dem i en skål.
Dryp olien over, krydr godt og vend til de er dækket.
Arranger rosenkålene i Airfryer-kurven i et enkelt lag og
kog i 10-15, vend halvvejs.
Hvis du laver rosenkål fra frosne, læg de frosne rosenkål i
Airfryer-kurven og
kog i 10-15 min, alt efter hvor gyldne du kan lide dem.
Læg derefter rosenkålene på en tallerken og
drys med nogen af de foreslåede toppings, hvis du vil.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------