Hurtigere end det tager
at forvarme ovnen og perfekt til små hold, kan airfryeren lave den sprødeste bacon
nogensinde uden en vanvittig mængde fedt – OG ingen tid spildt på at stå over en
varm stegepande.
# Ingredienser
350 g tykt skåret bacon
* Tilberedning
1. Læg bacon i airfryer-kurv i et enkelt lag.
2. Indstil airfryer til 200 °C og kog indtil de er sprøde, ca.
10 min.
Tjek halvvejs igennem og vend skiverne med en tang.
Du får stadig alle de hypnotiserende lugte af bacon uden for
meget indsats. Du får de smukke, krøllede, sprøde strimler, hvorimod ovnbagt bacon
har en tendens til at ligge fladt.
Et par tips:
Hvis du kan lide sprød, ensartet tilberedt bacon, så sørg for
ikke at overfylde kurven.
Hold drypbakken ren for at forhindre rygning.
Bacon frigiver en god mængde fedt, mens det sprødes, som i sidste
ende drypper ned i drypbakken. Undgå denne faldgrube ved at rense airfryer-drypbakken
BÅDE før og EFTER tilberedning og holde sig til temperaturen i opskriften.
Et tip: Tilføj et stykke brød til drypbakken for at absorbere
overskydende fedt.
Prøv at smuldre den luftstegte bacon på bagte kartofler.
Prøvet denne metode? Fortæl os, hvordan det gik i kommentarfeltet
nedenfor!
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------