En fortryllende
smagskombination mellem to fine solmodne frugter. Her mødes de i en fin, luftig
dessert. Nemt at forberede og så lige servere, når det er spisetid.
Tid: 20 min + 3-4
timer i fryseren. 4 pers.
# Ingredienser
1 frisk ananas
2 dl vand
½ dl sukker
250 g frosne hindbær
PYNT: blade af frisk
citronmelisse eller mynte
* Fremgangsmåde
1. Skær skallen af
ananassen.
Skær frugtkødet fri af midterstokken og del det i mindre stykker.
2. Bring vand og
sukker i kog.
Læg ananasstykkerne
i sukkerlagen og lad dem simre nogle min.
3. Kør den varme
blanding sammen med de uoptøede hindbær,
i foodprocessor eller blender.
4. Sæt pureen i
fryseren, og lad den stå til den er halvfrossen, 3-4 timer.
5. Pisk den igennem
med mixeren et par gange undervejs.
Det gælder om at få
luft ind i massen, så den bliver let.
Stil blandingen i
fryseren igen efter hver piskning.
6. Ske sorbeten op i
portionsglas.
Pynt med blade af
mynte eller citronmelisse.
Server sorbeten
straks.
Tips: I stedet for frisk ananas kan du bruge en
dåse ananas i skiver, 400 g.
Brug væsken fra
dåsen som sukkerlage.
Spæd evt. med lidt
vand hvis den er meget sød.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------