Skal det være godt, så vælg bønnesalat med cremefraiche og estragon kold eller bønnesalat med estragon og cremefraiche varm, så bliver det let og lækkert - valget er dit og opskriften er HER
Til 4-5 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Bønner og gulerødder er fryseegnede
# Ingredienser
500 g grønne bønner
3-4 gulerødder
1 bæger cremefraiche
18 % (175 ml)
salt, peber
citronsaft
frisk estragon
* Fremgangsmåde
1. Skyl og nip
bønnerne og kog dem netop møre i letsaltet vand 8-10 min.
2. Skræl
gulerødderne, skær dem i skiver og kog ligeledes dem i letsaltet vand 8-10 min.
Lad bønner og gulerødder
blive kolde.
3. Rør cremefraiche
sammen med salt, peber og citronsaft.
4. Læg bønner og
gulerødder i en skål.
Hæld creme fraicheblandingen
over og drys med frisk estragon.
Smager godt med
groft brød til.
Variation
Bønner og gulerødder
kan også serveres varme med kold cremefraiche til.
Se alle de bedste opskrifter med Salat
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------