Denne dessert ser
mere avanceret ud, end den er. Vingelé, bær, is og kanel giver en herlig
smagsoplevelse. Nemt at forberede og så lige servere
Tid: 10 min + 2
timer for desserten at stivne. 4-6 pers.
# Ingredienser
7 blade husblas
3 dl hvidvin
½ dl portvin
3 spsk friskpresset
citronsaft
2 dl vand
3-4 spsk sukker
500 g frosne brombær
* Fremgangsmåde
1. Læg husblassen i
blød i koldt vand.
2. Opvarm hvidvin,
portvin, citronsaft og vand.
Hæld sukker og den
udblødte husblas i.
Rør til det er
opløst.
3. Læg de uoptøede
brombær tæt, med stilken den nedad, på et fad med kant.
4. Hæld den varme
vingelé over. Den skal dække bærrene.
5. Stil desserten i
køleskab til den er stivnet, ca 2 timer.
6. Server brombærgeléen
med vaniljeis drysset med kanel.
Tips: Desserten kan også laves på hindbær eller
vindruer, gerne i forskellige farver.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------