Klassikeren Cæsar-salat har stået fadder til denne lille ret. Salaten kommer på toastbrød,
og der kommer grill kylling ovenpå. lækkert!
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
75 g mayonnaise
1 fed hvidløg
2 tsk citronsaft
salt og sort peber
1
romaine-salathjerte
50 g parmesan i
stykker
2 skiver toastbrød
½ grillkylling (eller
rester fra i går, fra grillbaren eller delikatessen)
* Tilberedning
1. Mayonnaisen røres sammen med det pressede
hvidløgsfed, citronsaft, salt og peber.
2. Salaten gøres i stand, skylles og slynges
tør.
Parmesanen høvles i
spåner med kartoffelskrælleren.
3. Toastbrødet ristes på brødristeren eller
under den forvarmede grill i ovnen.
Salaten blandes med halvdelen af osten og halvdelen af citronmayonnaisen og
fordeles på brødet.
Kyllingekødet løsnes
fra benene og rives lidt i stykker.
Det fordeles ovenpå.
Resten af
mayonnaisen dryppes ovenpå, og resten af osten drysses over.
Energi pr. portion:
36 g protein, 53 g fedt, 14 g kulhydrater = 671 kcal (2812 kJ)
HVIS DER BLIVER
NOGET TIL OVERS
Rester af kød fra en kylling kan bruges i en pastasalat eller en suppe.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.