Hurtigt lavet og
festligt: frosne, purerede ribs fyldt op med champagne 🍓 - Du får
succes med denne opskrift
Til 4 portioner. Tilberedning:
15 min. (plus tø- og frysetid)
# Ingredienser
200 g dybfrosne ribs
eller dybfrosne jordbær
2 spsk cassis
(solbærlikør)
1 brev vaniljesukker
(10 g /ca 1 spsk)
3 spsk flormelis
* Tilberedning
1. Bland 200 g dybfrosne ribs eller dybfrosne
jordbær sammen med 2 spsk cassis, 1 brev vaniljesukker (10 g /ca 1 spsk) og 3
spsk flormelis, og lad det tø lidt op i 10 minutter.
Derefter pureres det
med en stavblender.
2. Stik 8 toppe ud af massen.
Læg dem på en
tallerken, som er beklædt med plastfolie.
Det hele fryses i 1
time.
Derefter hældes det
i 4 champagneglas, der hvert fyldes op med 1½ dl iskold, tør champagne (eller
anden mousserende vin).
Serveres straks.
Energi pr. portion:
1 g protein, 0 g fedt, 20 g kulhydrater = 189 kcal (791 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.