Forvandl denne ret til et helt måltid ved at servere den sammen
med eller oven på dine foretrukne airfryer-stegte kyllingebryst eller laks. Du kan
også servere den som pizza-topping eller over sprøde grønsager, som agurker i skiver
og linser eller bønner.
2 portioner. Forberedelsestid:
5 min. Samlet tid: 20 min. Kalorier pr portion: 194.
# Ingredienser
2 fed hvidløg, hakket
2 spsk olie
4 tsk frisk citronsaft,
+ ¼ tsk fintrevet citronskal til servering
1 tsk salt
1 tsk Worcestershire sauce
450 g champignon, halveret,
i kvarte, hvis de er store
1 lille gult løg, halveret
og skåret i tynde skiver
1 spsk hakket frisk persille
1 spsk friske timianblade
* Tilberedning
1. Pisk hvidløg, olie,
citronsaft, salt og Worcestershire sammen i en skål.
Tilsæt svampe og løg og
vend indtil olieblandingen er helt absorberet af svampene.
2. Kom svampeblanding i
et enkelt lag i en airfryer-kurv.
Arbejd i hold, hvis det
er nødvendigt.
Kog ved 200 °C, vend et
par gange for at sikre ensartet tilberedning,
indtil svampe og løg er
møre og gyldne, 13 til 15 min.
3. Kom den varme svampeblanding
tilbage i en skål.
Vend med persille, timian
og citronskal.
I dette nemme tilbehør spiller svampenes dybe umami og de salte-søde
noter i de karamelliserede løg. Smid de hurtigristede grønsager med timian, citronskal
og persille over din hverdagsret. Tilsæt lidt revet parmesan eller pecorino for
et drys af dekadence.
Forvandl denne ret til et måltid ved at servere den sammen med
grillet bøf eller oven på dine foretrukne såsom kylling eller laks. Du kan også
servere svampe og løg som pizza-topping - med gruyère eller ricotta, virkelig restaurantværdigt.
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------